انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

یونانیان باستان صمغی به نام mastiche را که از درخت mastic تهیه می‌کردند، می‌جویدند، مردم کشورهای مختلف جهان موادی مانند آدامس را از صمغ و برگ گیاهان و علف به دست می‌آوردند و از آن موادی مانند آدامس‌های امروزی می‌ساختند.

گویا آدامس، قدمتی 5‌ هزار ساله دارد. این را دانشمندان انگلیسی چندی پیش طی حفاری‌های باستان‌شناسی کشف کرده‌اند. همین چند هفته قبل، یک دانشجوی باستان شناسی با حفاری در منطقه‌ای در غرب فنلاند، یک قطعه آدامس مربوط به 5هزار سال پیش را کشف کرد که از صمغ کاج ساخته شده است.

 

بقیه در ادامه مطلب ....



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مقدمه:

وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی که غذایی میل می کنید تمایل دارید نوشیدنی مصرف کنید ؟ آیا از خواص هر کدام خبر دارید؟ 
نوشابه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و مصرف آن هر روز بیشتر می شود. حتی کودکان هم مقدار زیادی نوشابه مصرف می کنند و نوجوانان و جوانان در تمام دنیا، میل و رغبت زیادی به مصرف آن نشان می دهند. ولی آیا این سؤال در ذهنتان پیش آمده است که؛ این نوشیدنی چقدر مفید است یا چقدر ضرر دارد؟ مصرف این میزان قند و کالری موجود در آن ومصرف کافئین، بدون وجود هیچ گونه مواد مغذی در نوشابه چه اثری بر بدن شما دارد؟

 

تاریخچه نوشابه سازی :

تاریخچه نوشابه سازی اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب ، شربت های متعددی را تهیه کند. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول گشت ایرانی ها طعم دهنده هایی نظیر  لیمو ، آلبالو ، زرشک ،آلو ، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع ، آویشن ، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند . اما متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن که در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است ، تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است .

 

بقیه مقاله در ادامه مطلب....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

  1. برنج با اشغال 150 میلیون هکتار و متوسط 5/3 تن در هکتار در میان مهمترین غلات جهان ردیف دوم را به خود اختصاص داده است .
  2. برنج بین عرضهای 45 درجه شمالی تا 40 درجه جنوبی بهترین رویش را دارد.
  3. برنج به جنس oryza ، قبیله oryzeae و خانواده graminae تعلق دارد.
  4. اکوسیستم های رشد برنج به سه بخش : فاریاب، زمین های مرتفع دیم و زمین های پست دیم تقسیم می شود.
  5. به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

صفحه قبل 1 صفحه بعد